Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

De Jongh Fietsspecialist
voor fietsen en meer

over ons

Leaseplan

Leasefiets

Bij ons kunt u ook terecht voor het leasen van een fiets. Per 1 januari 2020 is er een nieuwe wetgeving van kracht die een fiets via de zaak aantrekkelijk maakt voor u. U kunt namelijk tot wel 40% voordeel profiteren en er is geen eenmalig aankoopbedrag. Een lease fiets via uw werkgever kunt u zowel zakelijk als privé gebruiken en telt op jaarbasis 7% bijtelling. U kunt voor een klein maandelijks bedrag al op een mooie fiets rijden. Wilt u na de leaseperiode door blijven fietsen op dezelfde fiets? Dan kunt u tegen een mooi bedrag de fiets overnemen.

 

Heeft u interesse in een Leasefiets en/of wilt u meer informatie? Neem dat gerust contact met ons op of kom langs in de winkel!

VOOR WERKGEVERS

De fiets van de zaak is terug en in een simpelere vorm! De voordelen voor u als werkgever? Met een fiets biedt u uw medewerkers aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Een fiets draag bij aan uw doelstelling voor energieke en fitte medewerkers, minder Co2 uitstoot en minder kosten voor parkeren, brandstof en kilometervergoedingen. U bepaalt zelf of u meebetaalt aan de Leasefiets. Meer informatie? Kijk op de website van Lease A Bike.

 

Wilt u graag uw medewerkers de mogelijkheid geven om een fiets te leasen? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u!