Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

De Jongh Fietsspecialist
voor fietsen en meer

over ons

Leaseplan

Leasefiets

 

Lease a Bike

Bij ons kunt u ook terecht voor het leasen van een fiets. Per 1 januari 2020 is er een nieuwe wetgeving van kracht die een fiets via de zaak aantrekkelijk maakt voor u. U kunt namelijk tot wel 40% voordeel profiteren en er is geen eenmalig aankoopbedrag. Een lease fiets via uw werkgever kunt u zowel zakelijk als privé gebruiken en telt op jaarbasis 7% bijtelling. U kunt voor een klein maandelijks bedrag al op een mooie fiets rijden. Wilt u na de leaseperiode door blijven fietsen op dezelfde fiets? Dan kunt u tegen een mooi bedrag de fiets overnemen.

 

Heeft u interesse in een Leasefiets en/of wilt u meer informatie? Neem dat gerust contact met ons op of kom langs in de winkel!

VOOR WERKGEVERS

De fiets van de zaak is terug en in een simpelere vorm! De voordelen voor u als werkgever? Met een fiets biedt u uw medewerkers aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Een fiets draag bij aan uw doelstelling voor energieke en fitte medewerkers, minder Co2 uitstoot en minder kosten voor parkeren, brandstof en kilometervergoedingen. U bepaalt zelf of u meebetaalt aan de Leasefiets. Meer informatie? Kijk op de website van Lease A Bike.

 

Daarom Hellorider

Zeg je leasen, zeg je gemak. Bij Hellorider zorgen we ervoor dat zowel werkgevers als werknemers zich nergens druk om hoeven te maken. Voor veel bedrijven is het aanbieden van zakelijke fietslease de makkelijkste manier om werknemers van een mooie, kwalitatieve fiets te voorzien tegen een voordelig bedrag per maand.

  • Een fiets van de zaak is een van de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Dankzij de nieuwe fietsregeling is leasen minder ingewikkeld: er geldt namelijk standaard een vaste bijtelling van 7%.
  • Je mag onbeperkt privékilometers maken zonder administratief gedoe.
  • Fietsen in plaats van autorijden of openbaar vervoer is de meest duurzame manier van forenzen en vergroot de bereikbaarheid van werkgevers.
  • Geen files, vertraging of parkeerkosten meer.
  • Je hebt een nieuwe fiets of e-bike, zonder grote uitgave in een keer.
  • Onderhoud en service is inbegrepen. Handig, want een nieuwe e-bike accu kost gemiddeld 300 tot 700 euro.
  • Bij Hellorider is ook de verzekering en 24/7 pechhulp bij de prijs inbegrepen.

Uit onderzoek blijkt dat we ons het meest gezond voelen op de fiets

www.hellorider.com

 

Wilt u graag uw medewerkers de mogelijkheid geven om een fiets te leasen? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u!